RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vekst fra Rieber

Sist oppdatert:
Handelsselskapet Rieber melder om vekst i første kvartal.
Rieber melder om vekst i første kvartal.

Driftsresultatet etter avskrivninger (EBIT) økte med 16 prosent til 101 millioner kroner. Resultat pr. aksje (EPS) i første kvartal var 0,87 kroner, mot 0,75 kroner i fjor.

Netto kontantstrøm fra operasjonelle aktiviteter var imidlertid svake 27 millioner kroner, mot mins 3 millioner kroner i fjor. Det lave nivået skyldes sesongvariasjoner og høy aktivitet mot slutten av kvartalet, heter det i en melding.

Rieber salg passerte for første gang 1 milliarder kroner i ett kvartal, og økte med 20 prosent til 1.011 millioner kroner.

- Hovedårsaken til den sterke salgsveksten er oppkjøpene av K-Salat og Bähncke i Danmark. Organisk salgsvekst var på 5,5 prosent, med god vekst både i Vest-Europa og CEE. Sen påske medførte flere salgsdager i første kvartal, og er noe av forklaringen til salgsveksten i Norge, heter det i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere