RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veksten fortsetter for PhotoCure-konkurrent

Sist oppdatert:
Amerikanske Dusa Pharmaceuticals fortsetter å vise økning i salget av sitt Kerastick-produktet som er en utfordrer til PhotoCures Metvix i Nord-Amerika
Ifølge en oppdatering så har Dusa solgt 20.196 enheter av legemiddelet Kerastick i tredje kvartal, opp fra 17.910 i andre kvartal. Tallene dekker både USA og Canada. Kerastick ble introdusert i Canada i andre kvartal.

Kerastick er legemiddelet som inngår i Dusas fotodynamiske behandling Levulan for forstadier til hudkreft, såkalt aktinisk keratose.

Når det gjelder utplasseringen av lyskilde BLU-U som aktiverer virkestoffet i Kerastick ble det netto utplassert 90 nye enheter i det nordamerikanske markedet i løpet av kvartalet, mot 183 i andre kvartal. Nettoøkning i tredje kvartal.

Ved utgangen av tredje kvartal hadde Dusa 870 enheter utplassert på legekontorer og -sentre.

PhotoCure venter fortsatt på å entre det amerikanske markedet med sitt Metvix-produktet som vil konkurrere direkte med Dusas Levulan-behandling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere