RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Bethesda)

Vel verdt pengene

Sist oppdatert:
«Broken Steel» fortsetter den spennende historien i «Fallout 3». Se video og stor bildekarusell.

NB! Se video og bilder fra «Broken Steel» nede i artikkelen.

(Spill): Rollespillet «Fallout 3» regnes for å være blant de beste spillene denne generasjonen og ble hyllet av anmeldere verden over. De to første utvidelsespakkene har også høstet god kritikk og nå er tredjemann, «Broken Steel», endelig på plass.

Har du spilt «Broken Steel»? Skriv om spill: Vinn spill

I motsetning til i de to andre utvidelsene, forteller Bethesda nå mer av historien og oppdragene er av den mer tradisjonelle sorten. «Broken Steel» begynner der hvor originalen slutter og handler om den videre kampen mot «Enclave». Du er selvfølgelig tro mot «The Brotherhood» og det er også de som gir deg oppdrag.

Se traileren til «Fallout 3: Broken Steel»
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Dessverre byr «Broken Steel» bare på tre nye hovedoppdrag og det går relativt kjapt å spille gjennom dem. Hvis du går inn for det, er du ferdig etter mellom tre og fire timer.

Få hjelp i forumet: Guide til «Broken Steel»

Heldigvis er historien spennende og oppdragene helt der oppe med de beste fra hovedspillet. De er varierte, byr på noen spektakulære hendelser, glimrende omgivelser, et par utfordrende kamper og noen nye kule gjenstander og fiender.

Et annet pluss er at selv om du er ferdig med oppdragene, er det fortsatt vits å fortsette. «Broken Steel» lar deg nemlig utvikle figuren din til nivå 30 (originalen stopper på 20), noe som vil si at det endelig er noe poeng i å utforske ødemarken igjen.

Alt i alt er «Broken Steel» vel verdt de rundt 65 kronene (800 Microsoft-poeng) den koster. Og hadde pakken bydd på litt mer innhold, ville terningen vist en høyere.

1921

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere