RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velg byferie i påsken

Sist oppdatert:
Ikke alle føler seg vel på fjellet og for mange kan det friste mer med storbyferie i påsken.

Mange flyselskaper kjører i disse dager vinterkampanjer og med litt planlegging kan du få deg en rimelig storbyferie i påsken.

Reisebyrået Reisefeber har følgende anbefalinger til påsken:

Praha:
Som den første byen som ble gjenoppdaget etter jernteppets fall, har Praha forlengst funnet sin naturlige plass som en av Europas topp destinasjoner. En sentraleuropeisk skjønnhet, arkitektonisk og kulturelt. Finn deg en café og la kreativiteten ta styringen.

Roma
Alle som har vurdert å reise til Roma, kjenner sikkert til Forum, Circus, Pantheon og alle de andre severdighetene. Det er nesten et must å besøke noen av disse, men Roma er så mye mer en stablet stein.

Budapest
På hver sin side av Donau ligger byene Buda og Pest, de markerte engang grensen mellom Østerrike og det Ottomanske riket. Tyrkerne forsvant, men etterlot seg en rekke bade og spa-anlegg, som vi i dag kan nyte godt av. Men helsebringende vann og fysisk velvære er bare noe av det byen har å by på. Restauranter, natteliv og spennende historie setter en perfekt ramme for en spa-ferie.

Barcelona
I Barcelona finner man badestrender, eksellent shopping, et uteliv som tar pusten fra en nordboer, en blomstrende kultur og ikke minst små caféer hvor man kan nyte tapas og små iskalde cervesas mens sansene fylles av kosmopolitisk sjarme. Har du en leiebil kan du ta turen opp i Pyreneene, hvor du finner et fantastisk landskap som bringer tankene til eventyr og middelalder. Slott, borger og små landsbyer i fjellsiden. Besøk fordums kongedømmer som Aragon og Navarra , eller unn deg litt taxfree shopping i Andorra.

(Kilde: Reisefeber)

For flere tips og tilbud, sjekk her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere