*Nettavisen* Nyheter.

Velg din forsidepike

Frem til nå har det kun vært kjendiser på forsiden av mannebladet FHM, men nå skal leserne få bestemme. Se bilder og video av kandidatene.

22.02.05 17:04

(SIDE2): Blant dem som tidligere har prydet forsiden til For Him Magazine (FHM) og fått mye oppmerksomhet er Aylar Lie, Lene Alexandra Øien, Katrine Sørland, Hotel Cæsar-jentene Ingeborg Sundrehagen Raustøl og Vanessa Borgli.

Se video av finalistene i Forsidejakten her

Åpner for ukjente modeller
Dette er damer som alle har vært kjente fjes før de stilte opp på forsiden av bladet. FHM selger rundt 50.000 eksemplarer i måneden og å bli avbildet på forsiden er svært ettertraktet for dem som satser på en karriere som modell.

Derfor var interessen stor da bladet utlyste en egen forsidekonkurranse høsten 2004. Dette var en konkurranse som var åpen for alle over 18 år, og vinneren av konkurransen får pryde coveret på FHM.

Ti finalister
Rundt 300 kandidater sendte inn bilder og påmeldingsinformasjon. Deretter ble 50 jenter presentert i et eget hefte som ble gitt ut sammen med bladet. Her kunne leserne stemme på sine favoritter.

HTML EMBED
Hvem mener du bør vinne FHM Forsidejakten?
Silje
Cathrine
Camilla
Linn Maria
Angelique
Nina Marie
Stine
Tine
Lene
Lena Christin

Se resultat

Forsidepiker er tydeligvis noe som engasjerer leserne, og de 50 utvalgte jentene fikk til sammen 20.000 stemmer. Basert på disse stemmene er nå ti jenter plukket ut til en finalerunde der vinneren blir forsidepike for FHM.

Se bilder og stem på din favoritt
Du finner bilder av de ti jentene som har kommet til finalen i bildekarusellen under. Nærmere informasjon om hver jente finner du i marsutgaven av FHM som allerede nå er ute i butikkhyllene. Du kan nå stemme på din favoritt via avstemmingen til høyre.

Vi har også filmopptak fra da finalistene var på fotoshoot til marsutgaven av FHM der jentene som har kommet til finalen presenteres.

Dersom du ønsker å se levende bilder av jentene i bikini følger du linken til web-TV som du finner under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.