Velg mellom fem trendy stiler

Klar for vårklippen? Velg mellom fem trendy stjernefrisyrer.

01.04.08 10:39

(SIDE2): Det er fem stjerner du skal se spesielt på før du velger ut din trendy frisyre for våren 2008. Se bildene av Katie Holmes, Kate Moss, Rihanna, Gisele Bundchen og Nicky Hilton her.

Kate Moss
Kate Moss klipte bort det lange håret like før jul i fjor, og har siden beholdt den samme sveisen. Panneluggen er klippet til rett over øynene, og er sjelden veldig prikkfritt stylet. Kate Moss liker at håret ser litt rufsete ut, men når det er fest retter hun det gjerne ut.

Foto: (Stella Pictures)

Gisele Bundchen
Gisele har i flere år vært et stort forbilde for moteinteresserte kvinner når det kommer til hår. Håret er langt, panneluggen er lang og hun liker en naturlig look. Fargen er sammensatt av high-lights og low-lights, som gir en naturlig stil. Til fest krøller Gisele håret til store lokker.

Foto: (Stella Pictures)

Katie Holmes
Katie har hatt en voldsom opptur det siste året, innen alt hva angår mote og stil. Hun spås nå som 2008s mest ettertraktede stilikoner, men kan kanskje bli litt for sofistikert og klassisk for noen. Denne sveisen er uansett en vinner - og Katie varierer fra helt slett til krøllete hår.

Foto: (Stella Pictures)

Nicky Hilton
Nicky holder fortsatt på sitt lange hår, men er ekspert på å variere sveisen. Denne er Side2s favoritt. Med panneluggen trukket bakover og med midtskill, ser Nicky ut som en skikkelig 70-talls hippie. Helt riktig akkurat nå.

Foto: (Stella Pictures)

Rihanna
Er du blant dem som tviholder på den korte sveisen, skal du legge ekstra merke til Rihannas sveis. Artistens hår har tydelig bare blitt kortere og kortere med årene, men panneluggen beholder hun alltid lengden på. Klipp gjerne håret litt kortere på den ene siden.

Foto: (Stella Pictures)

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag