RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velger tronen fremfor Daniel

Sist oppdatert:
Kronprinsesse Victoria forteller nå at hun aldri vil gi opp tronen for kjærligheten. Hennes oppgave i livet er å hjelpe Sverige.

(SIDE2): Under sitt tredagers besøk i Tyrkia snakket kronprinsesse Victoria (27) lenge om utfordringene med å balansere kjærligheten og oppgaven som tronfølger. Hun ble veldig personlig da hun ble spurt om hva hun ville valgt hvis det sto mellom tronen og kjærligheten.

- Jeg ville ikke forlatt denne oppgaven. Jeg ble født til å hjelpe Sverige og prøver å gjøre mitt beste, sier hun ifølge nyhetsbyrået AP.

Mye motstand
Kronprinsesse Victorias fire år lange forhold til treningsinstruktøren Daniel Westling (31) har vært gjenstand for mange diskusjoner både i og utenfor det svenske kongehuset.

Spesielt har kong Carl XVI Gustaf motstand mot forholdet gått inn på prinsessen. Blant annet skal hun ha blitt skuffet da han ikke fikk bli med på det store slektstreffet den svenske kongefamilien nylig arrangerte.

Han har også måttet komme inn bakveien når kronprinsessen har feiret sin bursdag med den årlige markeringen på Skansen.

Gifteplaner
Det er i lengre tid blitt spekulert i om en forlovelse er i gjære. Men det avviste kronprinsessen i Tyrkia.

- Akkurat nå har jeg ingen planer om å gifte meg men selvsagt vil jeg det en dag. Å leve alene ville vært trist. Jeg vil gifte meg med noen jeg elsker og som det svenske folket også elsker, sier hun.

Kronprinsessen lettet på sløret i forhold til hva hun ser etter i en mann. Hun forteller at hun ser etter en som kan bringe litt munterhet når ting ellers ser vanskelig ut.

- For meg er det viktigste at han er morsom, har god humor og kan smile og le av små ting, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere