RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velkommen til 2003

Bilspillet «GT Pro Series» ser ut som det er laget for tre år siden. Eller vent nå litt ...

(Spillmagasinet): «GT Cube» er et tre år gammelt japansk bilspill som av en eller annen grunn aldri dukket opp i vesten. Kanskje fordi det både var stygt og utrolig kjedelig, men hva vet nå jeg.

Få oversikten:Slik er spillene til Wii.

Av en eller annen avsindig grunn har Ubisoft bestemt seg for å konvertere (eller «oppgradere», som de kaller det) spillet til Wii, la deg bruke fjernkontrollen som ratt og la det stå til. Og resultatet er akkurat som forventet.

«GT Pro Series» er like kjedelig som «GT Cube» og er noe av det styggeste jeg har sett på lenge. Hvis utviklerne i det hele tatt har gjort noe med 2003-grafikken, så har de gjort en forferdelig dårlig jobb.

Spillet inneholder en rekke forskjellige spillmoduser, og hadde det ikke vært for de dumme konkurrentene dine og den daffe kjøremodellen så hadde dette vart til langt inn i 2007. I tillegg til den store turneringsmodusen kan du blant annet kjøre mot opptil fire kompiser og delta i sladdekonkurranser.

Et annet minus er det begrensede baneutvalget, i tillegg til at det ikke er så mange å velge mellom så ligner de fleste på hverandre. Det samme gjelder forøvrig bilene, det skal visstnok være 80 stykker men det føles mer som åtte.

Det eneste som redder «GT Pro Series» fra bunnkarakteren er den artige kontrollen, det er kult å sitte og styre med det lille plastrattet som følger med. Riktignok ser du ut som en idiot, men det får så være.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere