RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velkommen til bråkebeltet

Sist oppdatert:
Vi kom for å se Askil og endte opp med å tigge etter mer av Lukas Kasha. Vi varmet oss på John Dee med ekte norsk rock!

Hvem er Lukas Kasha?

Andreas Prestmo, Christian Enger, Sven Andreen, Fredrik Lid, Thomas Hagen Kaldhol og Kim Soppaland er navn du bør legge merke til. De var kanskje første band ut, men la meg si det sånn. De eide den lille scenen på John Dee. Kanskje noe urutinerte ennå, men her ligger så mye potensiale.

Låta "USA" har allerede vært favoritten blant mange av både av nærradiostasjonene i Oslo, Svisj og P3. Det er ikke uten grunn. De kaller seg et bråkete rockeband, og jøss de leverer. Det er til tider heftige tendenser på scenen. Mikrofoner, ledninger og tamburin fikk gjennomgå. Publikum dermot kunne ha latt Lukas Kasha gjennomgå litt mer. For dette bandet fortjente helt klart et mer aktivt publikum og absolutt flere av dem. Vi vil ha mer Lukas Kasha, og neste gang på en større scene. Her var det for mye energi på lager og en altfor liten scene.

Lukestar - velkommen til bråkebeltet

Joda de spiller hardt og de spiller bra. Men det blir liksom mye lyd og ikke så mye særpreg. De sier selv at en konsert med dem er et forrykende live-show, fylt til randen av energi og spille-glede. Vel de var nok glade, men noe manglet. Men det er helt klart noe der som trigger til å bli utforsket. Vi håper på bedre lykke neste gang.

Askil Holm - hovedattraksjon?

Askil Holm er en gjennomført bra musiker og det var på ingen måte noen skuffelse å se han i konsertform. Han besitter en unik stemme som bærer musikken og det er varme og det er energi.

Trønderen gir det han er mest kjent for. Det er helt tydelig at han elsker å opptre og leverer bra alt fra rocka til varme smygende låter som tiner våre kalde kropper. Synd at publikum var mer opptatt av å rekke siste trikk enn å få med seg siste låt.

Men i dag var faktisk Lukas Kasha som overrasket oss mest. Kanskje ikke så rutinert som Askil Holm har blitt etterhvert. Men vi øyner noe morsomt komme i horisonten, kan det være Lukas Kasha?

Les mer om Wuha-festivalen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere