*Nettavisen* Nyheter.

Velkommen til nye Spillmagasinet

Ny design, nytt forum, nye muligheter. Samme, gode kvalitet.

01.10.09 10:38

Du leser nå på de nye nettsidene til Spillmagasinet. Som du sikkert legger merke til har Spillmagasinet gjennomgått en totalforandring og er nå skodd på lesten til Nettavisen.

Dette sørger for en rekke nye muligheter når det gjelder funksjonalitet og artikler som vi benytter oss av i morgendagens artikler. Og ikke minst: Vår gode, gamle anmeldelsesguide er tilbake.

Hvor logger jeg meg inn?

Siden høsten 2008 gikk Mediehuset Nettavisen sammen med Biip AS for å tilby våre lesere og brukere communityfunksjonalitet på Spillmagasinet. Dette samarbeidet opphørte 1. oktober 2009. Dessverre medfører det at våre lesere ikke kan logge seg på de nye nettsidene som før.

Du kan fremdeles kommentere alle våre artikler og anmeldelser. I første omgang har vi et system som heter Disqus hvor du blant annet kan bruke din profil fra Facebook (Facebook Connect) eller Twitter til å kommentere. Det betyr at du ikke trenger å opprette en ny profil på Spillmagasinet. Det er også mulig å kommentere anonymt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Felles forum med Gamer.no

Spillmagasinet.no har inngått et kommersielt samarbeid med Gamer.no. Det betyr også at vi om kort tid kommer vi til å bytte kommentarsystem i samarbeid med Gamer.no. Også dette systemet støtter Facebook Connect, men det er mulig å opprette en egen profil dersom du ønsker det.

I tillegg samarbeider vi med Gamer om et felles forum, Innlegg.no. Gamer har i dag Norges viktigste spillforum og det er svært gledelig at Spillmagasinets lesere nå kan bli en aktiv del av dette forumet.

Effekten av at vi deler forum er at du kan kommentere alle artikler på Gamer.no og Spillmagasinet.no med samme brukernavn. Dersom du ikke allerede har et brukernavn på Innlegg.no kan du registrere deg her.

På sikt vil også utvide med flere communityfunksjoner på Spillmagasinet. Vi har inngått et samarbeid som også gjelder bruk av Gamers sosiale communityfunksjoner. Vårt håp er at det som i dag allerede er Norges sterkeste spillforum kan utvides videre ved at Spillmagasinet.no blir en del av dette.

Vi håper du blir fornøyd med våre nye nettsider, vi skal gjøre vårt beste for å tilfredstille deg som leser og bruker.

Spørsmål, ros eller ris? Fyr løs i kommentarfeltet under:

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag