*Nettavisen* Nyheter.

Velkommen til oss!

Foto: Kai Nikolaisen (Lofotposten)

For å ønske sin nye kollega velkommen hadde kollegene tagget en stor fisk på husveggen og huset var sperret av med sperrebånd.

16.01.13 20:46

Tirsdag fikk Lofotposten flere meldinger om at noen hadde malt en figur på et bolighus på Fygle og det var satt sperrebånd rundt.

Det hele viste seg å være iscenesatt av de ansatte ved Mattilsynet Lofoten på Leknes, skriver Lofotposten.

- Vi får en ny kollega i dag, Ole Julsrud fra Eidsvoll. Han har ikke sett sitt nye hus og derfor ville vi ta imot han på en litt humørfylt måte, sier leder Trond Kroken.

Fiskeskjelett
På den ene husveggen er det tagget et stort fiskeskjelett, mens «Velkommen Ole» i rødt fyller veggen ved inngangspartiet, skriver Lofotposten.

Der er det også hengt opp en plakat der det står: Det er ingen adgang til driftsbygningene på gården uten eierens samtykke. Plakaten er utstyrt med en bamse med flagg og hele eiendommen var avsperret med sperrebånd.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kai Nikolaisen

Følte seg velkommen
Ole Julsrud flirte godt da han kom til huset.

- Dette var virkelig et artig påfunn. Jeg liker en god spøk og dette var virkelig en god spøk. Jeg hadde ikke sett huset før jeg kom, annet enn i prospektet, men viste at det måtte males utvendig. Nå håper jeg kollegaene er like arbeidsvillige når jeg ber på dugnad, som tydeligvis har vært nå, gliser veterinær Ole Julsrud mens han tuller opp sperrebånd.

- Jobben i Lofoten begynte på en fin måte, sier han med et stort smil i det han går inn i sitt nye hus og var litt glad for at kollegene hadde tagget på plast før det var hengt på veggen.

Har noen gang fått en velkomst av de sjeldne? Send oss en e-post her, eller legg igjen en kommentar i feltet under!

Les flere saker i Lofotposten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.