RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velkommen til vårt farlige hus

Vi ser på en annen side av internett, og har funnet frem en rekke videoklipp og nettsider som virkelig er verdt å få med seg.

Det er mange som påstår at de fleste ulykker skjer i hjemmet. Etter å ha sett denne videoen , skjønner vi fort hvorfor.

Var du glad i War Craft? Nå har du muligheten til å spille Flash Craft, som er et nettbasert RTS-spill.

Det er mange som har reist mye, og USA er en av våre favorittsteder å reise. Har du lyst til å skryte litt av detr? Marker alle statene du har besøkt i USA og plasser det på din hjemmeside eller blog.

Samtidig kan du se hvordan dine USA-kunnskaper er ved å plassere alle de 50 statene på et kart, og se hvor mange kilometer du bommet med totalt.

Det finnes mange sære band rundt om kring i verden, og ofte lager de spennende utgaver av kjente sanger. Nå har du muligheten til å se en av tidenes mest kjente sanger spilt av et Ukulele-orkester.

Når vi først er inne på musikk: Her er musikkvideoen til årets Eurovision-vinner, monsterrockerne i Lordi.

The King of Queens har en episode der Dugh later som han har skadet beinet, men finner ut at trampoline-basketball ser ut som en svinaktig morsom sport, og klarer ikke å motstå fristelsen. Disse guttene burde gjort det Dugh ikke klarte.

Av en eller annen merkelig grunn er det ikke uvanlig å annonsere på tv at du ønsker å gifte deg med en person. Programlederne i dette showet trodde nok at det skulle skje hos dem også. De fikk seg en stor overraskelse. Videoen er trolig tuklet med, men fortsatt verdt å få med seg.

Og vi avslutter med en sjonglør som utvilsomt har funnet på en ny måte å underholde på.

Tidligere nettunderfundigheter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere