RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Privat/Telemarksavisa)

Vennene om Linn Madelen: - En enorm omsorg for absolutt alle

Sist oppdatert:
Snakker ut om venninnen.

Både nære venner og bekjente av Linn Madelen sier det samme. Hun var en omsorgsperson av de sjeldne.

Alltid blid og pratsom, alltid et lyttende øre, og alltid hjelpsom.

Det skriver Telemarksavisa.

Rolig
Kjente du henne ikke, er det nok likevel mange i Bamble som har sett henne med barnevogn og små barn rundt seg. Det var en stor del av Linn Madelen Bråthen.

Skolevenninner av henne fra barndommen og andre forteller at det alltid har ligget der. De ønsker ikke navnet sitt i avisen, men har ikke vanskelig for å sette ord på hvilken person hun var.

– Helheten av henne som person var bare lun og god. Hun hadde en enorm omsorg for absolutt alle, og en helt spesiell for barn. Hun klarte å få en helt unik kontakt med barna. Hun var ikke av typen som ropte høyest eller fremhevet seg selv på noe vis, men kjente likevel mange, sier en venninne til TA.

Mange fikk også glede av dette.

– Det er utrolig mange hjem på Stathelle som har nytt godt av henne som barnevakt og har hatt støtte i henne. Hun har vært en populær tante til veldig mange hun ikke har vært biologisk tante til, og har fulgt mange fra barnesko av og frem til voksen alder.

- Aldri noe tull
Flere som har kjent henne gjennom både barne- og ungdomstid og frem til nå beskriver henne som rolig og ordentlig.

– Det var aldri noe tull med henne.

– Hun var godheten selv, og hadde aldri noe vondt å si om noen. Det oppsummererer henne som person, sier de.

Uklart
Etter hva TA erfarer skal et av elementene til at saken fort ble ansett som selvmord være at kvinnen tidligere har hatt det vanskelig.

Flere av dem som har vært i kontakt med henne i perioden før dødsfallet beskriver henne likevel som en livsglad jente som nå hadde fått kjæreste som hun hadde stiftet bo sammen med.

Hennes bror har også uttalt til PD tidligere at hun virket glad og fornøyd da han forlot festen de var på sammen kvelden før hun ble funnet død i vannet på Sandøya.

Les flere saker fra Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere