Venstre-Trine: - Jeg blir kvalm av å høre på LO

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Venstre-leder Trine Skei Grande trapper ytterligere opp ordkrigen med fagbevegelsen og fyrer av denne salven: - LO gjør meg kvalm.

08.12.12 14:51

Venstre-lederen talte til landsstyret i forbindelse med at partiet lørdag presenterte samtlige av sine toppkandidater til Stortinget ved valget neste år. Hun viet mye tid til å fortelle om hvordan Venstres politikk vil gi mer nyskaping, flere bedrifter og dermed flere arbeidsplasser.

Men da er det ikke bare nødvendig å lempe på restriksjoner i arbeidsmiljøloven, en politikk som har fått LO-leder Roar Flåthen til å fastslå at Venstre står godt til høyre for Høyre og Fremskrittspartiet i arbeidslivspolitikken. Gründere må også gis samme rettigheter som andre arbeidstakere, mener Skei Grande som derfor vil tette det hun framholder som et stort hull i det sosiale sikkerhetsnettet.

- Jeg blir kvalm når de i LO snakker om brutalisering av arbeidslivet. De praktiserer millimeterrettferdighet for sine egne medlemmer, men bryr seg ikke om de enorme urettferdighetene i det norske sosiale sikkerhetsnettet, sa hun.

- Sånn lærte jeg som seksåring at det å være selvstendig næringsdrivende, betydde at min pappa ikke hadde like mange rettigheter som andre pappaer når han ble syk, sa hun. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.