RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter estimatøkninger i Frontline

Sist oppdatert:
Meglerhuset DnB Nor Markets forventer at det knallsterke tankmarkedet vil vare i minst 12-18 måneder til, og forventer at trenden blant analytikerne blir økte estimater fremover
Det går frem av en analyseoppdatering torsdag.

DnB Nor Markets for venter at Frontline kan legge frem et resultat for første kvartal som kan lede til et utbytte på 5-6 dollar pr, aksje inkludert ekstrautbytte fra vinterens refinansiering.

- Vi forblir sterke i vårt syn på at dette Monstermarkedet vil fortsette å generere betydelige overskudd for Frontline over de neste 12-18 månedene, og at konsensusestimat oppgraderinger vil bli trenden heller enn unntaket, skriver meglerhuset i oppdateringen.

Basert på snittrater på 82.000 dollar pr. dag for VLCC'ene og 56.000 dollar pr. dag for suezmax'ene forventer DnB Nor et nettoresultat på 221 millioner dollar.

Dette forventer meglerhuset at vil gi 3-3,50 dollar i utbytte fra driften og i tillegg 2-2,50 dollar fra refinansieringen i vinter.

- Vi opprettholder vår sterke Kjøpsanbefaling på Frontline, konkluderer meglerhuset.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 27,50 USD (237 NOK)
Meglerhus: DnB Nor Markets
Dato: 13. mai 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere