*Nettavisen* Nyheter.

Venter med avhør av tiåring etter overfall

Kleppe (NTB): Den ti år gamle jenta som har fortalt at hun fredag ettermiddag ble overfalt av to gutter på en lekeplass i Klepp i Rogaland, skal avhøres mandag.

- Foreløpig er det ingen mistenkte i saken. Konklusjonen er at tiåringen skal i avhør sammen med sin mor eller verge på mandag, sier operasjonsleder Egil Karlsen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Hendelsen skjedde fredag ettermiddag, og det er ikke tvil om at det var en skremmende opplevelse, sier Karlsen. Jentas far beskrev hendelsesforløpet slik overfor Stavanger Aftenblad:

- De to guttene sier ingen ting, men legger henne i bakken. Der binder de henne med gaffateip rundt føttene, armene og over munnen. Så stikker de.

Han tror jenta må ha ligget fastbundet i nær en halvtime før hun klarte å komme løs. De to gjerningspersonene lot teip og en saks ligge igjen, og det var med denne saksa at jenta klarte å klippe over teipen.

Politiet var fredag kveld hjemme hos to personer som kunne ha hatt noe med saken å gjøre, men de to var sannsynligvis ikke aktuelle, sa operasjonsleder Victor Jensen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag