RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter på obduksjon av død kvinne

Kopervik (NTB): Den 44 år gamle kvinnen som ble funnet død på Karmøy tirsdag, obduseres onsdag ettermiddag. Politiet vet fortsatt ikke hva som har skjedd, eller om hun har vært utsatt for noe kriminelt.

- Dette kan gå begge veier, og vi håper å få en avklaring så raskt som mulig, sier lensmann Marit Ellingsen i Karmøy til NTB. Mannskaper fra Kripos er på plass for å bistå det lokale politiet i saken.

Den døde kvinnen ble hentet ut av huset vest på Karmøy tirsdag og brakt til Gades Institutt i Bergen for obduksjon. Politiet venter blant annet på å få klarlagt dødsårsaken og -tidspunktet.

- Mistanken er at hun døde mandag, forteller Ellingsen.

En 37 år gammel mann er siktet for ikke å ha meldt fra om dødsfallet før på tirsdag. Han er avhørt av politiet, men lensmannen sier det ikke er kommet fram noe i avhørene som styrker noen bestemt teori om hva som har skjedd.

Ellingsen sier det er en nær relasjon mellom 37-åringen og den døde kvinnen, men ønsker ikke å utdype dette. Begge to er kjent for politiet fra før, som en del av rusmiljøet på Karmøy. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere