RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ventet på svakere Choice-tall(Ny)

Sist oppdatert:
Det ble innført børspause i Choice-aksjen onsdag formiddag, og ifølge selskapet var årsaken problemer med å få ut det endelige årsresultatet. Underskuddet er økt som følge av regnskapsendring
Nytt: Oppdatert med endelig årsresultat

Dette medførte at aksjen har forble pauset fra handel på Oslo Børs i en knapp time onsdag formiddag.

- Det er visse problemer med et Excel-ark vi sende Oslo Børs i forbindelse med rapporteringen av det endelige årsresultatet, sa finansdirektør Jon Erik Brøndmo i Choice til iMarkedet onsdag formiddag.

Ifølge Brøndmo var det egentlig nær en non-event, og det skal ikke være store endringer i resultatet sammenlignet med de foreløpige tallene. De endelig tallene viser en forverring av underskudd for fjerde kvartal og 2003 på 27 millioner kroner etter skatt.

- Det er litt endringer tilknyttet regnskapsbehandlingen av Capona-aksjene, sier Brøndmo.

Den endelig rapporten viser nå et underskudd på 91,9 millioner kroner for 2003. Bakgrunnen for forverringen er at aksjene i Capona den foreløpige rapporten ble bokført som omløpsmidler og vurdert til markedsverdi.

- Ved nærmere gjennomgang av selskapets intensjon med investeringen i Capona har eierposisjonen i Capona blitt klassifisert som anleggsmidler bokført som en andel i tilknyttet selskap, skriver selskapet.

Choice kjøpte seg i fjor tungt opp i det svenske hotell- og eiendomsselskapet Capona AB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere