RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øver hun seg til bryllupsnatten?

Foto: Splash (Victoria's Secret/Splash News Sp)
Sist oppdatert:
Engelen viser frem det siste innen brudemoten.

(SIDE2): For mange kommende bruder er brudekjolen det aller viktigste den dagen de skal si ja til drømmeprinsen.

Men også det man finner under kjolen vies gjerne mye oppmerksomhet, for det er viktig for en brud å føle seg vel fra innerst til ytterst.

Forlovet
Det er derfor alltid av interesse hva som finnes på markedet av undertøy laget spesielt med tanke på bryllupsnatten.

Den amerikanske undertøyskjeden Victoria Secrets har valgt den 25-årige modellen Lily Aldridge når de skal fronte sin nye undertøyskolleksjon, og det er neppe tilfeldig.

Aldridge er nemlig selv relativt nyforlovet, og hennes kommende ektemann er frontfiguren i Kings of Leon, Caleb Followill.

Den amerikanske skjønnheten skal ha sagt ja på frieriet 20. september i år. På noen av bildene i Victoria Secrets-kampanjen kan man skimte en stor dimantring på Aldrides finger, og mye tyder på at dette nettopp er forlovelsesringen hun har blitt skjenket av Followill.

Se den vakre modellen i brudeundertøy i bldekarusellen under!

Ettertraktet engel
Den langbente modellen har vært i stallen til Victoria Secrets siden 2009, og hennes debut fant sted under det årlige moteshowet til undertøysgiganten.

I 2010 ble hun en del av Victoria Secrets englene, og da hun igjen gikk modell under det store undertøysshowet i 2010 viste hun seg for første gang med et par vinger.

Skjønnhetstips
Like før hun ble fridd til ble Aldridge, i likhetmed Candice Swanepoel, Erin Heatherton og Adriana Lima, intervjuet om hvordan skjønnheter som de tar seg godt ut .

Aldridge fortalte da at hun bruker håret for å fremheve sin sexy karisma.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mer spesifikt pleier hun å krølle håret på kvelden, for så å legge seg med de nykreerte krøllene. Dagen etter påstår hun at håret får en akkurat passe «stått-opp-av-sengen»-look, og sier at håret alltid blir annerledes.

Personlig synes visst modellen håret blir veldig sexy av dette trikset.

I år har man kunnet se Aldridge på forsiden av både britiske GQ samt i V Magazine sammen med to andre engler, nemlig Erin Heatherton og Candice Swanepoel.

SE BILDER AV LILY ALDRIDGE HER:

4103

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere