*Nettavisen* Nyheter.

Verdens beste blogger

Bloggene har tatt over nettet, og flere av dem er blant verdens største nettsider. Se de aller beste her og lag din egen.

27.10.05 11:56

TV 2 Nettavisen har lansert nettblogg.no - hvor våre lesere enkelt kan lage sine egne blogger for å dele sine opplevelser og meninger. Flere hundre er allerede registrert. På nettet finnes det nå over tyve millioner blogger. Sammen med blogsoft, utviklerne av Nettblogg, gir vi deg listen over de 20 beste bloggene på nettet. Ved å lage din egen blogg på www.nettblogg.no kan du ta opp kampen.

1. Gawker Media
Gawker har samlet blogger om nær som helst alt under sin paraply. Her finner du sladder fra Los Angeles, blogger om filmer, biler, dingser, software og svært mye annet.

2. Micro Persuasion
Lyst til å vite hva som påvirker hva i dagens verden? Hvordan teknologien skaper dagens samfunn. Her er bloggen du vil lese.

3. Boing Boing
Dette er verdens mest populære blogg, og det er lett å forstå hvorfor. Her har du politikk, populærkultur og rett og slett sprø greier i en skjønn forening

4. Engadget
Blogg over tekniske ting og små dibbedutter du bare må ha.

5. Kotke.org
Blogg som omhandler design på nett.

6. Autoblog
Du har lyst til å lese en blogg om biler? Ja, da er dette stedet å gå.

7. Google Blog
Verdens ledende nettselskap har sin egen blogg.

8. Gadgetery Blog
Lyst på noe dingser? Her ser du dem først.

9. Becker-Posner Blog
Denne bloggen er akademisk så det holder. Bloggerne er to professorer i hhv. økonomi og juss som diskuterer politikk, økonomi og samfunnsspørsmål. Meget høy kvalitet.

10. Scripting News
Denne bloggen er skrevet av Dave Winer og er en av de mest innflytelsesrike tech-bloggene i verden. Dave Winer er til tider en kontroversiell figur, men han er samtidig dypt respektert.

Lag din egen blogg på www.nettblogg.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.