RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens beste bystrender

Foto: Thinkstock
Sist oppdatert:
For deg som elsker shopping, natteliv og sol.

Ipanema, Rio de Janeiro
Dette er stranden som Travel Channel har kåret til verdens mest sexy, og er selvsagt et eldorado for sjekkere, men også for surfere og selvfølgelig de som vil kobinere by- og strandferie.

Bondi Beach, Sydney
Kun noen kilometer øst for Sydney ligger forstaden Bondi med sin populære strand med samme navn. Stranden har alltid mange surfere på besøk, og du skal ikke se bort i fra at du treffer på en kjendis eller to.

Repulse Bay Beach, Hong Kong
Hong Kong har flere strender, men dette er den mest populære. Beste tiden å besøke stranden på er i løpet av høsten, for på varme sommerdager får du kanpt plass til å sette deg ned.

Barceloneta, Barcelona
Barcelonas berømte strand er perfekt etter en shoppingrunde. Kanskje blir det også et besøk på en av de mange restaurantene og nattklubbene langs strandpromenaden.

Venice Beach, Los Angeles
Dette er en av LAs største turistattraksjoner. Her blir du underholdt av gatemusikanter, sirkusartister og spåkoner langs strandpromenaden, samtidig som du heller kan velge å slappe av på den herlige stranden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere