RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens beste i «Guitar Hero»

Sist oppdatert:
Danny Johnson (14) tok Guinness-rekorden. Se den vanvittige videoen.

(Spillmagasinet): Onsdag tok Danny Johnson (14) verdensrekorden i «Guitar Hero III» i New York, melder Guinness World Records i en pressemelding.

FORUM:Diskuter «Guitar Hero»

Johnson fikk en poengsum på svimlende 973.954 i Dragonforce-låta «Through the Fire and Flames» på høyeste vanskelighetsgrad. Det vil si en treffrate på 99 prosent.

Låta regnes som den vanskeligste å spille i hele «Guitar Hero»-serien. Johnson slår dermed tidligere verdensrekordholder Chris «Iamchris4life» Chike som har oppnådd 899.703 poeng i den samme låta.

Da Chike tok rekorden i september 2008 var det nettopp Danny Johnson han slo.

Til nyhetsbyreåt Reuters forteller Johnson at hans hovedinstrument slett ikke er gitar, men piano. 14-åringen spilte også litt trommer som barn.

Til andre unge og håpefulle sier Johnson at å spille «Guitar Hero» slett ikke er så vanskelig. Hans beste tips er å begynne med å spille de notene du vet du klarer, og så utvikle seg derifra.

I videoen nedenfor kan du se Danny Johnson ta verdensrekorden.

På forsiden av Spillmagasinetfinner du flere gode saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere