*Nettavisen* Nyheter.

Verdens dyreste hotellrom

Har du 230.000 du ikke vet helt hva du skal bruke på?

27.07.07 07:17

(SIDE2): Et alternativ er å overnatte en natt på Palms Casino Resort i Las Vegas, hvor Playboyen himself, Hugh Hefner, har åpnet sitt eget hotellrom. Rommet har fått det klingende navnet Hugh Hefner Sky Villa, og klinger gjør det også når du betaler for rommet.

Vil du boltre deg i Hefner-style luksus må du ut med 40.000 dollar, eller ca 230.000 kroner for kun en eneste natt på rommet. Det gjør rommet til verdens dyreste, og det er faktisk nesten dobbelt så dyrt som verdens nest dyreste rom, som er Hardwood Suiten på samme hotellet ...

Jacuzzi til fire mill
Men så er ikke det Playboy-inspirerte rommet som hvilket som helst hotellrom heller.

Det inneholder blant annet en roterende seng under speil i taket, private massasje- og pokerfasiliteter, og en 24-timers butlertjeneste som gjør at du ikke en gang trenger å hoppe ut av utendørsboblebadet til en verdi av fire millioner kroner... Som i tillegg har flott utsikt rett ned på The Strip, Las Vegas' pulsåre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foreløpig har ikke hotellets talsperson, Chris Walters, ville si hvilke kjendiser som faktisk har bladd opp 40,000 dollar for å bo der, bortsett fra Hefner selv selvfølgelig. Men, Walters forteller at både Lindsay Lohan, George Clooney og Dennis Rodman alle har betalt for å bo i deres dyreste suiter tidligere.

To barer
Suiten, som er på to etasjer, består av en gedigen stue, spisestue, mediarom, treningsstudio, badstue, spa, to barer med alt du kan ønske deg av innhold, og en egen plass å ligge og sole seg på. Alle rommene har selvfølgelig en plasma-TV på veggen.

Noe for deg?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.