*Nettavisen* Nyheter.

Verdens dyreste rikmannsklubb

Denne foreningen er ikke for bermen.

19.08.09 07:55

(LXUS.no) Medlemskap i eksklusive klubber og foreninger er ettertraktede som aldri før, men dersom du synes Frimurerlosjen eller Rotary er altfor gement, har vi funnet klubben for deg.

Et Hong Kong-basert selskap tilbyr nå medlemskap i det som skal være verdens dyreste private klubb. Kun 100 medlemskort i kategorien Charter Corporate Platinum Memberships er tilgjengelige for salg i Richman's IMC (International Millionaire's Club), og når medlemskapet i tillegg er gyldig i 30 år, sier det seg selv at medlemskortene ikke er helt gratis.

Klikk på bildet for å forstørre.

FIFFEN FRYDER SEG: Med en kredittgrense på én million dollar er det bare for formuende fruer å slå seg løs i designerbutikkene. Foto: JAMIE SQUIRE (SCANPIX)

LES OGSÅ:
Kroppsspråket avslører rikdom
Her vil de rikeste bo
Slik er Oslos nye luksusshopping
Hvordan virke rikere enn du er

Svimlende 97,5 millioner kroner er ifølge Luxist summen du må ut med for å sikre det ett av hundre medlemskap. Og dersom du synes prisen er noe stiv, skal du være klar over at medlemskortet gjelder som et "all-access, førsteklasses VIP-pass" til megayachter, yacthklubber, veddeløpsklubber, country clubs, golfbaner, skidestinasjoner, herreklubber, middagklubber, luksushoteller og restauranter verden over - slik at du kan si opp medlemskapet ditt i alle andre klubber og nøye deg med dette ene.

Dessuten finnes det store inntjeningsmuligheter på kortet. Med IMC-bevis i lommen kan du nemlig eie hester og få delta i hesteveddeløp på Royal Nanjing Jockey Club i Kina, hvor premiepotten raskt inneholder mange millioner kroner.

Shopoholikerens drøm

Andre frynesgoder inkluderer konfidensielle concierge- og promlemløser-tjenester, 24-timers internasjonal, akutt legehjelp, verdensomspennende reisebistand, personlige livvakter, reiseguider og "elite-eskorte på verdensbasis". Vi er ikke helt sikre på hva som ligger i det siste, og lar deg spekulere i det på egenhånd...

Og du trenger bare dette ene kortet i lommeboken fremover. Medlemskortet fungerer også som et biometri-beskyttet kredittkort med kredittgrense på en million dollar, slik at du kan gå bananas med shoppingen i luksusbutikker verden over.

Hvem sa at det var nedgangstider?

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.