*Nettavisen* Nyheter.

Verdens dyreste snowboardfilm

Lørdag slippes det som til nå er tidenes dyreste snowboardfilmproduksjon i Norge.

11.11.08 11:38

(BIIPMAG): Førstkommende lørdag 15. november slippes det som til nå er tidenes dyreste snowboardfilmproduksjon i Norge og premieren får besøk av brettkjøreren bak filmen, Travis Rice.

Snøbrettkjøreren som har blitt omtalt av den norske snowboardlegenden Terje Håkonsen som en av verdens mest komplette utøvere har de siste to årene prioritert et filmprosjekt med tittelen «That's It, That's All». Filmen forventes å være den desidert beste til nå. Dette er i henhold til det ekstreme nivået på produksjonssiden og det kjørermessige. Vågale Travis Rice, som i likhet med vår egen helt Andreas Wiig har gullmedalje i X-Games kommer til Norge lørdag 15. november for å vise frem sitt mesterverk.

Verdens dyreste og beste
Produksjonen som blant annet har Quiksilver og Red Bull i ryggen har fått uvanlig mye oppmerksomhet innenfor brettmiljøet verden over. Dette er grunnet ekstremt høye produksjonskostnader og et grensesprengende nivå på kjøringen som vil sette en helt ny standard for hvordan folk oppfatter sporten. Aldri før har det blitt brukt så mye helikopterkjøring i en brettfilm, aldri før har det blitt skutt så mye på så dyre formater og aldri før har så ekstrem kjøring blitt fanget på film som i denne.

Norsk legende med i filmen
Filmen som vises i den største salen på Vika Kino i Oslo lørdag 15. november inneholder brettkjøring i ekstreme terrenger med verdens beste utøvere, og blant disse er den norske legenden Terje Håkonsen.

Gratis premierevisning i storsalen
Travis Rice selv avlegger Norge et eksklusivt besøk i anledning premieren og vil store deler av lørdag 15. november være tilgjengelig for all presse. Kinovisningen er gratis for alle og begynner 23.00 lørdag kveld. Etter premieren holdes det etterfest på Cosmo fra midnatt.

Se videoklipp fra filmen hos brettportalen www.tacky.no:

http://www.tacky.no/snowboard/article/?id=101565
http://www.tacky.no/snowboard/article/?id=101740

DENNE ARTIKKELEN ER LEVERT AV TACKY.NO

Siste fra biipMag:
Slik skal du vekkes om morgenen
Slik får du forholdet til å fungere
- Bare litt spiseforstyrret

GÅ TIL FORSIDEN HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.