*Nettavisen* Nyheter.

Verdens eldste penis endelig funnet

Verdens eldste penis er gravd frem av forskere i Skottland, til stående applaus fra resten av vitenskapsverdenen.

20.06.08 11:04

NTB videreformidler i samarbeid med Reuters denne meget viktige nyheten. Det er skotske forskere som har klart å finne det som garantert må være verdens eldste penis.

Vel, egentlig er det anerkjente britiske magasinet New Scientist den opprinnelige kilden til penisinformasjonen. Det mannlige kjønnsorganet, som i realiteten er svært lite, kan spores 400 millioner år tilbake i tid.

Den forrige årgangspenisen, som nå mister en potensiell oppføring i Guinness rekordbok, ble funnet i Brasil og er bare 100 millioner år gammel. Den tilhørte slett ingen mann, men en rekelignende krabat som svømte hvileløst omkring.

Den skotske penisen er av enda eldre årgang og stammer heller ikke fra noe menneske....noe som kanskje ikke er så overraskende siden det er svært lite sannsynlig at menn og kvinner var i full vigør i den perioden av jordens utvikling.

Den eldgamle penisen ble funnet på en slektning av våre dagers stankelben.

NTB hevder imidlertid at oppdagelsen av verdens eldste kjønnsorgan viser at lite har forandret seg de siste 400 millioner årene. For å være nøyaktig skriver det norske nyhetsbyrået NTB (kanskje via Reuters) at New Scientist skriver dette.

Videre hevder NTB (denne gangen helt sikkert via britiske pubjournalister ved Reuters London-kontor) at lengden på penisen er to-tredeler av hele insektet. Det kan godt være, men sammenstilt med påstanden om at lite har endret seg de siste 400 millioner år, vil lengden på både år og organ skape diskusjon. Og ikke bare innen forskermiljøer.

En presisering fra NTB om at kjønnsorganene er ganske like dem som sitter på moderne tiders stankelbein, ville nok tilfredstilt skotske forskere i rutete skjørt i større grad.

I tillegg puster vel de fleste moderne menn lettet ut etter at Propaganda har korrigert en såpass unøyaktig NTB-oversettelse av en relativt slapp nyhet.

Norske menn vil fortsatt kunne slippe intime konfrontasjoner fra det - historisk sett - svakere kjønn.

Utbrudd som 'Alt var så mye bedre før i tiden' og 'Jeg tror heller jeg foretrekker en kroneis', kan enkelt møtes med respons som: "Ja, du skulle vel ønske jeg var et stankelben?" og "Vet du hvorfor skotske forskere går i skjørt?"

Husk forresten å slukke lyset før dere sovner.

Her kan du lese mer om det viktige funnet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.