RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens frekkeste dødsannonse?

Foto: Scanpix (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Se hva sønnen skrev i nekrologen til sin mor.

(SIDE2): Sønnens nekrolog har skapt stor oppmerksomhet.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Josie Anello døde 11.februar 2012 og etterlot seg tre barn. De siste årene skal ha vært preget av mye krangel og uenighet i familien, særlig blant sønnen Angello «A.J.» Anello (63) og datteren Ninfa Simpson (65).

Hennes egen sønn benyttet derfor muligheten til å uttrykke sine følelser gjennom morens nekrolog. På mange måter ble teksten formulert som mange andre dødsannonser, men i tredje linje kommer bitterheten frem.
A.J. skrev at moren hadde vært snill og støttende person og at hun vil bli dypt savnet av venner og familie før det står følgende:

«Hun etterlater seg sønnen AJ, som elsket sin mor og tok vare på henne. Datteren Ninfa som sviktet henne, og sønnen Peter som knuste hennes hjerte».

Til avisen Tampa Bay Times sier A.J. at han gjennom nekrologen bare formidler hva hans mor sa til han.

Pengekrangel
Avisen skriver at penger og økonomi skal være en stor grunn til all kranglingen. A.J. beskylder sin søster for blant annet å ha stjålet fra moren, mens Ninfa sier at broren skal ha brukt penger fra sin mors bankkonto samt brukt kredittkort på hennes navn. Begge søsknene nekter for noen av handlingene.

- Min bror forteller ikke sannheten. Han bare utnytter muligheten for revansj, sier Ninfa.

Søsteren forteller at hennes forhold til broren var bra helt frem til 2007. Da døde deres far og siden den gang skal A.J. ha blitt mer kontrollerende over moren. Nå forteller Ninfa at familien og venner har blitt svært påvirket av oppmerksomheten saken har fått i media.

- Jeg har aldri gjort noe vondt mot min bror og jeg har aldri sviktet min mor på noen som helst måte. Min familie er blitt ødelagt av alt mediaoppstyret.

Men søsknene er derimot enige om en ting: den eldste broren, Peter Anello, forsvant ut av familien for mer enn 25 år siden og siden den gang har ikke hatt kontakt med noen av sine familiemedlemmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere