RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens heteste tenåringsidoler

Sist oppdatert:
De er unge og fremadstormende med store karrieremuligheter. I en ny kåring har man rangert de heteste idolene i underholdningsbransjen.

Magasinet Teen People har rangert de 25 mest sexy stjernene under 25 år. Listen inneholder både artister og skuespillere.

Tvillinger med suksess
Tvillingene Mary Kate og Ashley Olsen er bare 17 år gamle, men de har sjarmert TV-publikum verden over siden de var ni måneder gamle. De debuterte på TV i 1987 bare ni måneder gamle, i serien "Full House", der begge spilte Michelle.

De to har i tillegg satset på salg av bøker, sminke, klær og annet, noe de har gjort stor suksess med. Man regner med at de 17 år gamle jentene er gode for 1 milliard kroner hver.

Nå er de snart voksne, og dukker stadig oftere opp i kåringer av de mest sexy kjendisene. I kampen mot andre unge stjerner under 25 år kommer de på en overlegen førsteplass.

Her ser du Teen Peoples topp ti
1.)
Mary-Kate and Ashley Olsen
2.) Hilary Duff
3.) Kirsten Dunst
4.) Justin Timberlake
5.) Alicia Keys
6.) Josh Hartnett
7.) The O.C.
8.) Scarlett Johansson
9.) Britney Spears
10.) Beyoncé Knowles

Det er verdt å merke seg at det er svært mange jenter på topplisten til Teen People. Det virker som om gutta er i ferd med å terreng i forhold til jentene.

Christina Aguilera har gjort det meste for å bli fremstilt som en sexy diva, men i Teen Peoples kåring ble hun henvist til en 19. plass.

Bilder av de unge hete stjernene finner du oppe til høyre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere