*Nettavisen* Nyheter.

Verdens kjedeligste kjendiser

Woman har kåret verdens 7 kjedeligste kjendiser. Se listen og bilder her!

01.08.06 11:50

(SIDE2): Magasinet Woman har kåret verdens kjedeligste kjendiser. Les begrunnelsen her.

Se flere bilder lenger ned.

1. Ronan Keating
Greit, du har vært en blandahvit boyband-gutt, men helvete heller, det har Robbie Williams også vært. Kan du ikke bare rufse håret ørlite grann?

2. Katie Holmes
Katie er jenta som garantert satt på første rad med stramme fletter, riktige svar og en næringsrik matpakke. Og det ordner seg for snille jenter.

3. Gwyneth Paltrow
Gwyneth, velsigne henne, ønske seg verdensfred til jul, kaller barnet sitt opp etter en bibelsk frukt (Apple) , nekter å få hjelp med barnepass og er ytterst forsiktig med alt hun stapper i munnhullet.

4. Tom Hanks
Tom er gørr kjedelig og var derfor perfekt i «Cast Away», der han telte sandkorn og snakket til en fotball. Når var egentlig siste gang denne mannen sa noe urimelig spennende?

5. Celine Dion
How do thee bore me? Let me count the ways. Det er vanskelig å finne en enkelt ting som gjør Celine slikt et gigantisk kjeven-ut-av-ledd-gjesp.

6. Moby
Kjendiser uten noe å melde er kjedelig. Kjendiser med meldeplikt - enda kjedeligere. Moby lager søt musikk, bevares, men det er grønnsaksspisingen, miljøbevisstheten, antihelt-statusen og fredskjempingen som tar knekken på et hvert spennede fiber han måtte ha i kroppen.

7. James Blunt
You're beautifuuul.. Yeah, and fucking' boring! Sutrete mannfolk med skjelvende underleppe som synger sanger du aldri blir kvitt er noe av det mest frastøtende i verden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag