RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Allover Press)

Verdens mest ettertraktede

Sist oppdatert:
Sexy Cheryl Cole (26) festet i glitrende kjole.

(SIDE2): Det ser ikke ut til at Cheryl Cole sørger over bruddet med ektemannen Ashely Cole. I en glitrende, kort kjole testet nattelivet i Paris - og hun dro ikke alene på fest.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Koblet til flere menn
Tross for at Cheryl nå er singel, er hun ikke alene. Cheryl søkte i forrige måned om skilsmisse fra ektemannen Ashely Cole (29), og det er ektemannens utroskap som er årsaken til bruddet.

Siden bruddet har Cheryl blitt koblet til flere menn, deriblant «Dancing With the Stars»-stjernen, Derek Hough (25), og Black Eyed Peas-artisten, Will.i.am. Britisk presse, som elsker Cheryl Cole, skriver spalte opp og ned om hvorfor hun i alle dager fremdeles er singel.

Men Cheryl, som gjestet Fredrik Skavlan i forrige sesong, er kjent for å være vennlig, men også nøye på hva hun deler fra privatlivet. Etter at hun ga Ashley Cole fritt leide fra ekteskapet uten å forlange en krone, har interessen om mulig blitt enda større.

Festet på Vip Room
Torsdag var det Derek Hough som hadde fått æren av å være Cheryls kavaler. Danseren vant i forrige uke den amerikanske utgaven av «Dancing With the Stars», sammen med Pussycat Doll, Nicole Scherzinger.

Hough og Cheryl deltok på plateselskapet, AZs, årlige musikkfest, men om de to dater, er det ingen som kan bekrefte.

Ifølge Daily Mail, skal de to ha tilbrakt en del tid sammen etter det mye omtalte bruddet med Ashely Cole, men Cheryl er blitt koblet til flere menn.

Se flere bilder av Cheryl Cole i Paris her.

- Verden vakreste kvinne
Will.i.am har nemlig også tilbrakt en del tid sammen med Cheryl den siste tiden. Han har beskrevet henne som den vakreste kvinnen i verden, men det er allikevel hennes forhold til Hough som dominerer overskriftene verden over for øyeblikket.

Dette er ikke første gang Cheryl får oppmerksomhet for sitt sexy antrekk. Da hun var i Cannes, i forbindelse med filmfestivalen, tok hun pusten fra fotografene i en hvot lang kjole med skyhøy splitt.

SE BILDER FRA CHERYL I CANNES HER:

3293

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere