Verdens mest romantiske hoteller

Foto: Four Seasons

Her får du den mest romantiske valentinsdagen.

10.02.12 13:14

(SIDE2): Det er snart klart for årets mest romantiske dag. Den 14. februar feirer vi valentinsdagen, en relativt ny tradisjon her i Norge.

I den forbindelse har verdens største reisenettsamfunn, Tripadvisor.com, kåret verdens mest romantiske hoteller sammen med sine brukere. Så vil du gi kjæresten din en ekstra romantisk opplevelse booker du et rom på et av disse hotellene:

10. Royal Davui Island resort - Fiji
Dette hotellet ligger alene på en øy, og er klar til å ta i mot «turtelduer» i øyvillaer med privat basseng, og alt annet du måtte trenge og ikke trenge av fasiliteter. Øya ligger blant de sørlige av Fiji-øyene, og ett dobbeltrom her koster fra cirka 8000 kroner natten.

Les også:

9. Mariaggi's Theme Suites Hotel - Winnipeg, Canada
På dette hotellet kan du velge å bo i et rom inspirert av ditt favorittland. Rommene er innredet i blant annet indisk, afrikansk, japansk og marrokansk stil. Alle rommene har jacuzzi, de fleste har peis, mens noen få har også bilijardbord. Det rimeligste rommet koster fra 1000 kroner per natt.

8. Koa Kea Hotel & Resort - Poipu, Hawaii
Hotellet har ifølge Trip Advisors brukere førsteklasses service uten å være jålete. Koa Kea Hotel & Resort ligger på Poipu-stranden på sørspissen av Kauai. Hotellet tilbyr skreddersydde pakker for en romantisk ferie. Et rom koster fra cirka 2500 kroner natten.

7. Andronis Luxury Suites - Santorini, Hellas
I nydelige Oia på Santorini befinner dette greske paradiset seg. Med utsikt over Middelhavet og Santorinis vulkaniske krater er hotellet en perfekt setting for en romantisk ferie. Hotellet kan tilby fem typer suiter, og prisene starter på omkring 4000 kroner natten.

Få siste nytt fra Side2 på Facebook. Følg oss her.

6. Jade Mountain Resort - St. Lucia
Arkitekten og eieren av dette hotellet ønsket å bygge et hotell i harmoni med den karribiske naturen. Derfor ruver Jade Mountain Resort som et lite fjell over stranden i Anse Chastanet i St Lucia, og har en spektakulær utsikt over fjellene Piti og Gros Piton i det karibiske hav. Hotellet er «teknologifritt», det vil si at telefoner, radioer og tv'er ikke finnes her, men du kan få internettilgang i resepsjonen. Booker du en «himmelsuite», som er det enkleste rommet, må du ut med cirka 7000 kroner natten.

Foto: Jade Mountain

5. Tokoriki Island Resort - Fiji
Vil du vekk fra bleieskift og barnehyl er dette stedet for deg, for barn under 12 år har ingen adgang på hotellet. Gjesterommene er egne villaer beliggende i en tropisk hage, men med utsikt og uteplass slik at man kan dele en flaske vin og betrakte solnedgangen i ekte romantisk stil. En deluxe stråhytte koster fra 3500 kroner natten.

Foto: Tokoriki.com

4. The St. Regis Bora Bora Resort - Fransk Polynesia
Det mangler hverken på luksus eller romantikk på Bora Bora, og verre blir det ikke når man sjekker inn på et hotell hvor rommet er omringet av en krystallklar lagune. The St. Regis Bora Bora resort tilbyr alt fra «enkle» ettroms-villaer til «The Royal Estate» som strekker seg over tre paviljonger med tre soverom, to stuer, eget spaområde og en tropisk hage, bare for å nevne noe. De rimeligste rommene koster fra 6000 kroner per natt, skal du gå for «The Royal Estate» må du punge ut rundt 70.000 kroner natten.

Foto: Flickr/creative commons (marlonius)

3. Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa - Fransk Polynesia
Hva passer vel bedre på valentinsdagen enn å feire den på en hjerteformet øy? Hilton på Moorea tilbyr idylliske gjesterom i garden bungalows eller vannvillaer, de fleste med private basseng i tillegg til umiddelbar nærhet til kritthvit strand og krystallklart vann. En bungalow koster fra 2500 kroner per natt.

Foto: Hilton Hotels & Resort


2. Capella Ixtapa - Mexico
Nordvest for byen Acapulco i Mexico ligger ferieparadiset Ixtapa, hvor du finner verden nest mest romantiske hotell. Capella Ixtapa ligger idyllisk ved klippene og med gjesterom som alle har utsikt mot Stillehavet. For det ultimate romantiske oppholdet tilbyr hotellet egne pakker for par bestående av blant annet hesteriding på stranden, seiltur i solnedgang eller kokkekurs for to. Et rom får du fra cirka 2000 kroner per natt.

1. Four Seasons Resort Bora Bora - Fransk Polynesia
Dersom et hotell er paradis på jord, så er det trolig dette. Hotellet reklamerer på sin nettside med at her kan du sette tærne dine i hvit sand, ta en dukkert i en krystallklar lagune eller sippe til champagne mens du betrakter stjernene. Dette er med andre ord stedet du tar med kjæresten dersom du virkelig skal slå på stortromma. Et rom koster fra 5000 kroner per natt, men skal du komme deg til Bora Bora må du ut med bort i mot 30.000 kroner tur/retur fra Oslo.

Foto: Four Seasons

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag