RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: - (-)

Verdens mest sexy fotballkamp er avlyst

Sist oppdatert:
Undertøysmodellene nekter å opptre i nudistleir

(SIDE 2): Som et pauseinnslag i Super Bowl (selve julaften for amerikansk fotball), har det hvert år eksistert et sexy pauseinnslag; «Lingerie Bowl».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

For en mindre sum til en pay per view tv-kanal, har fotballfans kunnet glede seg over synet av undertøysmodeller som spiller sin egen versjon av amerikansk fotball i bare truse og bh. I år er imidlertid «Lingerie Bowl» avlyst, melder den danske avisen Ekstra Bladet.

Vil ikke
I år går Super Bowl av stabelen i Tampa, Florida. Innbyggerne her vil ikke ha halvnakne damer som løper etter en fotball i nabolaget, og har derfor henvist jentene til en nudistleir i nærheten, Caliente Spa and Resort. Dette fikk modellene til å steile. De nekter å opptre foran nakne mennesker.

En talsmann for Lingerie Football League som står bak «Lingerie Bowl», bekrefter at årets kamp er avlyst til tross for at fansen har fortsatt nedtellingen til årets høydepunkt på den offisielle hjemmesiden.

Trøst
Talsmannen forsøker så godt han kan trøste fansen med at kvinnelig undertøysfotball blir en egen liga, LFL, som starter i september 2009.

Det er også mulig å få et glimt av Playboymodellen Kendra Wilkinson på tribunen når hun heier på forloveden og NFL spilleren Hank Baskett.

LES MER HER: Playboybunny får eget realityshow

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere