RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens mykeste mobil

Sist oppdatert:
Verdens mykeste mobil kan du både snakke i, sove på og bruke som hodepute. Se bildene her!

Hadde det ikke vært deilig å slippe å holde mobiltelefonen til øret når du skal ringe til kjæresten, mamma eller venner på andre siden av landet? Med perCushion er det ikke noe problem.

perCushion er antakelig verdens aller mykeste mobiltelefontilbehør. Den 66 cm lange puta kobler seg automatisk til telefonen din via Bluetooth og gjør mobilsamtalene langt mer behagelige enn før.

Fløyelsmyk
Puten er laget i fløyelsmyk bomull med en skumkjerne. En myk pute er ikke spesielt revolusjonerende, men perCushion har selvsagt det lille attåt. Under overflaten har den nemlig både mikrofon og høyttaler.

Egne knapper kobler til telefonen din, besvarer samtale og viser om du har innkommende anrop. Når noen ringer puta di blinker og lyser den opp, og vil du skru av puta og bare sove i fred, har den selvsagt en egen av-knapp.

Til Norge
UrbanTool viste frem mobilputa på årets Cebit-messe, og lover at masseproduksjon av den myke mobilputa allerede er underveis. Om et snaut år regner selskapet altså med å kunne selge koseputer til snakkesalige mobilbrukere.

Selskapet har en egen avdeling i Norge, så snart kan også du legge hodet nedpå og gyve løs på de gode, lange samtalene.

- perCushion kommer til Norge i 2008 samtidig med at den lanseres i andre land, bekrefter styreformann Frode Ingebrigtsen i UrbanTool overfor Nettavisen. Prisen er estimert til rundt 2.300 kroner.

Så da gjenstår det bare å se om vi rekker å snakke ferdig, eller om vi sovner halvveis i samtalene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere