*Nettavisen* Nyheter.

Verdens peneste spillere

Så, finner vi noen gamere blant verdens 99 mest sexy kvinner?

04.09.09 14:07

NB! Se videoen med Olivia Munn i bunn av artikkelen.

(Spillmagasinet): Det er klart! kanskje ikke i overveldende antall, men i alle fall flere enn én. Det er nettsiden AskMen som har annonsert hvilke kvinner som kan regne seg som verdens vakreste i sin årlige og etter hvert anerkjente kåring «Top 99 Women».

Mer fra SPILLMAGASINET:

På listen finner vi flere skjønnheter som med et lite nødskrik kan knyttes til et dataspill. Som Kristen Bell for hennes rolle i «Assassin's Creed», Brooke Burke for rollen i «Need for Speed» eller Maria Menounos som var farlig og sexy i Bond-spillet «From Russia With Love».

Men det er to personer vi kan se er ekte gamere på listen.

Vi er naturligvis ikke misfornøyde med de to, men må si oss litt overrasket over at ikke Jo Garcia regnes blant de 99 mest sexy kvinnene. Hun var jo tross alt offisiell Cyber Girl for Playboy, elsker sin Wii og viser gamere hvordan de skal få jentene interessert i spill.

De to jentene som nådde listen er Jade Raymond på 82. plass og Olivia Munn på 62. plass.

Les også:Hun er en supernerd

Jade Raymond var sjefprodusent for Ubisofts utmerkede actionspill «Assassin's Creed». Hennes smellvakre ytre skapte imidlertid hodebry for arbeidsgiveren vinteren 2007. Takket være en forumpost på Gametrailers.com fløy ryktene om at Raymond stilte lettkledd opp i novemberutgaven av mannebladet Maxim.

Ubisoft fikk så mange henveldelser angående de påståtte bildene at de vurderte å gå ut med avkreftende pressemelding. Raymond på sin side var fornærmet over at noen kunne tro hun ville stille opp på slike bilder.

Glem ikke:De 50 hotteste sci-fi-jentene

20 plasser over Raymond finner vi Olivia Munn, som ikke er det minste bekymret for noen skarve bikinibilder. For gamere er hun kanskje mest kjent som programleder for G4s gaming- og teknoprogram «Attack of the Show!».

Bildene av Munn kledd ut som Chun Li i «Street Fighter» har nok de fleste gamere fått med seg ...

Slik så det ut da «Attack of the Show!» fulgte Olivia Munns fotoseanse for omslagsbildet til magasinet Complex, hvor hun skriver en fast spalte.

HTML EMBED

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.