Verdens råeste skuffer

De første testresultatene er inne: Tidenes råeste spillplattform er nå testet. Se resultatene her.

01.05.06 12:27

The Inquirer har fått sine hender på et system basert på Nvidias Quad-SLI som vi har skrevet om tidligere . Til tross for at systemene ble vist frem allerede i starten av januar, er det så langt ingen som har fått testet det.

Uautorisert test
Ved hjelp av gode kontakter i bransjen, ikke med hjelp fra Nvidia, har nettsiden fått kloa i et Quad-SLI-basert system, og har begynt testingen. Resultatene de kommer frem til gjør det trolig vrient å forsvare innkjøpsprisen.

The Inquirer sammenligner med to ATI X1900XT-kort satt opp med CrossFire (kortene samarbeider), og konkluderer raskt med at Quad-SLI er bortkastede penger med mindre du har en skjerm med en oppløsning på høyere enn 1600 x 1200 punkter – uansett hvor mange detaljer du måtte presse på.

Kun fint med store skjermer
Ifølge de første resultatene er det først når oppløsningen blir 1920 x 1200 punkter at Quad-SLI begynner å ha noen fordeler, det vil si skjermer som er større enn 21 tommer. Selv ved denne oppløsningen er det ikke mye å skryte av skal vi tro The Inquirer.

- Det er utrolig å se at to grafikkprosessorer er i stand til å være raskere enn et quad-system, som i teorien skal være rundt 60 prosent raskere, konkluderer nettsiden etter sine første tester.

Et Quad-SLI-system vil i tillegg koste rundt det dobbelte.

Hele artikkelen kan du lese her.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag