*Nettavisen* Nyheter.

Verdens sterkeste 3-åring

Foto: Splash News (Splash News)

Liam kunne gå i trapper da han var 6 måneder.

(SIDE2): Liam Hoekstra (3) er verdens sterkeste barn, hevder SplashNews. Den amerikanske 3-åringen har fått kallenavnet «mini-supermann» av ulike amerikanske nettsider.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Liam kunne gå opp trapper allerede da han kun var seks måneder gammel, hevdes det, og som liten smårolling å dytte møbler rundt i hjemmet.

Hans sjeldne styrke vises i Channel Five-programmet «Extraordinary People: The World's Strongest Toddler».

God appetitt
Ifølge helsesiden til Digital Journal ble 3-åringen født med en rekke helseproblemer som blant annet et lite hull i hjertet, forstørrede lunger og han slet med å holde på maten. Han ble adoptert av sine nåværende foreldre Neil og Dana.

Gutten ble raskt frisk, men foreldrene slet med at han var veldig sulten, samtidig sin han ikke klarte å legge på seg. Legen stilte diagnosen «myostatin-related muscle hypertrophy» på Liam.

Det vil si at den lille gutten har mye muskler, og lite kroppsfett. Tilstanden påvirker ikke hjertet hans, og har ingen kjente negative helseeffekter.

Det største utfordringen for foreldre er å få i den lille gutten nok proteiner. Liam spiser seks fulle måltider om dagen, og sliter likevel med å gå opp i vekt.

Se bildene fra Channel Five-dokumentaren:

2024

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.