RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens største manneblad til Norge

Sist oppdatert:
Nordens største mediekonsern lanserer verdens største manneblad i Norge. Nå etableres det en norsk redaksjon og bladet skal være i markedet i løpet av det neste halvåret.

- FHM er det livsstilsmagasinet mot menn som vokser mest og nå kommer den norske utgaven, sier administrerende direktør Robby Gundersen i MMK. Lansering skjer i løpet av første halvår 2004.

For Him Magazine er verdens største merkevare innen manneblad-segmentet med over ti millioner lesere i 21 land verden over. Ifølge MMK, som skal stå for annonsesalget, står fem nye land i kø for lansering til neste år og ett av dem er Norge. Det er det Bonnier-eide danske forlaget Benjamin Forlag som står bak lanseringen i Norge.

Gundersen forteller at fokusgrupper som allerede er gjennomført viser at norske menn er klar for en norsk utgave. Han legger til at det nå etableres en norsk redaksjon med fire til fem medarbeidere pluss at man allerede har knyttet til seg endel frilansjournalister.

FHM i Norge skal gis ut hver måned og rettes mot menn mellom 18 og 40 år. Bladet skal fylles med motestoff, anmeldelser, sport, features, gadgets, vakre kvinner og krydret med masse humor.

- FHM ble lansert i Danmark i oktober med Lene Nystrøm på forsiden og den har solgt i over 50 000 eks. Synergieffekten med felles utgivelse i Danmark er spesielt viktig med tanke på annonsemarkedet sier Robby Gundersen i MMK.

Bonnier og MMK lanserte i september Bo Bedre i norsk utgave.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere