RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens største musikktjeneste til Norge

Sist oppdatert:
Nå kan du få tilgang til Microsofts nye musikktjeneste og laste ned hundretusenvis av sanger, selv om denne ennå ikke er offentlig lansert i Norge. Slik gjør du det.

MSN Music er Microsofts musikktjeneste, og lar deg kjøpe sanger og albumer av det meste av verdens artister over nettet.

Tjenesten skal være verdens største, med hundretusenvis av sanger liggende inne.

Via ny MediaPlayer
Hittil har vi nordmenn dessverre måtte vente på lanseringen, men nå gir den nye MediaPlayer-en deg tilgang til all den musikken ditt hjerte måtte ønske.

MediaPlayer 10 ligger nå klar til å lastes ned gratis, og alt du trenger å gjøre er å hente ned din egen versjon på denne siden.

I denne versjonen av spilleren har du en egen knapp som tar deg til MSN Music Store, med norske priser og norsk tekst dersom du har stilt inn «lokalisering» til Norge når du installerer spilleren.

Fortsatt mangler det en god del norske artister, men etter hvert som datoen for den egentlige lanseringen av den norske versjonen nærmer seg, kommer nok disse også til å legges inn.

Slår iTunes
Dermed har MSN klart slått Apple på å lansere sin musikktjeneste her på berget. Tidligere i dag kom Apple med meldingen om at de åpner sin iTunes-butikk i utvalgte europeiske land, men Norge var ikke å se på denne oversikten.

Flere andre har åpnet sine egne musikktjenester den siste tiden, deriblant norske The24 og vår egen TV 2 Nettavisens musikktjeneste

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere