*Nettavisen* Nyheter.

Verdens tyngste kvinne slanker seg med sex

Foto: Guinness World Records 2012

Pauline Potter har gått ned 45 kilo.

12.07.12 11:07

(SIDE2): Den amerikanske 48-åringen veide 292 kilo da hun i fjor kom i Guiness Rekordbok som verdens tyngste kvinne.

Men nå har hun ifølge det britiske magasinet Closer funnet en kur som gjør at kiloene svettes bort - sex.

Sammen igjen
Pauline ble deprimert og begynte å trøstespise etter at ektemannen Alex gikk fra henne for over tre år siden. Men da hun veide inn for rekordboken, og forsto at hun ville bli verdens aller tyngste kvinne - ønsket Alex seg tilbake til henne.

Paret hadde brutt på grunn av Alex sin sønn fra et tidligere forhold, men i fjor høst fant de sammen igjen.

- Det var min livs store feil å gå fra Pauline. Hun måtte legge på seg og bli verdens tyngste kvinne for at jeg skulle innse hvor høyt jeg fremdeles elsker henne, uttalte Alex til den britiske The Sun den gang.

Sex sju ganger om dagen
Og på grunn av den lykkelige gjenforeningen forsvinner altså kiloene. Siden den gang har Pauline gått ned 45 kilo ved å ha sex. Paret har ifølge magasinet samleie opptil sju ganger når de møtes - og en del av hensikten er for å få vekten hennes ned.

Hun kaller dagene med Alex for sexmaraton.

Selv om vekttapet betyr at Pauline nå kan reise seg opp av sengen, er det Alex som gjør det meste av jobben under sengekosen.

- Jeg kan ikke bevege meg så mye i sengen, men jeg forbrenner 500 kalorier hver gang - så det er god trening bare å rulle rundt, sier hun til magasinet Closer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Spiste mye
På grunn av kjærlighetssorgen kunne 48-åringen spise opptil 10.000 kalorier om dagen. Hamburgere, milkshake og kjeks var favorittene, og selv om hun fremdeles spiser mye, tenker hun mer på kostholdet enn før.

Hun håper at hennes slankekur gjør at hun blir mer mobil og kan bevege seg rundt. Og drømmen er klar - hun vil flytte inn igjen med Alex.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.