RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens vakreste kvinne finnes likevel

Mange hadde håpet at skjønnhetskonkurransen Miss Digital World skulle bevise at verdens vakreste kvinne ikke fantes. Men det ønsket gikk ikke i oppfyllelse.

«Miss Digital World» er tidenes første missekonkurranse for virtuelle modeller. Dette er altså datamodeller skapt av dyktige designere.

- «Miss Digital World» er jakten på nåtidens skjønnhetsideal, sett gjennom virtuell virkelighet, utalte arrangør Franz Cerami da konkurransen startet.

Vakker kone
Mange datafrelste hadde nok håpet av vinneren skulle slå «knock out» på virkelighetens supermodeller, men det stemte ikke helt. Chilenske Rodolfo Perez Ayala mente nemlig at det ikke finnes noen som er vakrere enn hans kone, Katty Kowaleczko.

Han allierte seg derfor med kunstneren Flavio Parra som laget en digital utgave av Kowaleczko som fikk navnet Katty-Ko. Kowaleczko er skuespiller, og er kjent fra såpeseserien «Tentaction», melder Reuters.

Aktuell for Playboy
Katty-Ko ble godt mottatt av de som stemte på deltakerne i konkurransen, og hun gikk helt til topps i Miss Digital World. Over 3.600 virtuelle modeller var påmeldt i konkurransen.

Men til tross for at vinneren også finnes i virkeligheten, finnes det likevel håp for de virtuelle modellene. Arrangøren vil nemlig starte et modellbyrå for virtuelle pin-up-piker, og en av årets deltakere er allerede aktuell for Playboy, ifølge Reuters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere