RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens verste samle-CD

Sist oppdatert:
Hver jul kommer det et spill som er så dårlig at du ikke en gang unner din verste fiende å spille det. I år får «50 Cent: Bulletproof» den tvilsomme æren.

(Spillmagasinet): 50 Cents entré i spillverdenen er det mest håpløse forsøket på å skape digital underholdning hittil i år.

Guide: De gode skytespillene.

Flere bilder i bunn av anmeldelsen.

Fra start til slutt er dette tredjepersons actionspillet et ensformig sammensurium av dårlig kontroll, stygg grafikk, kjedelige nivåer og vanskelighetsgraden fra helvete.

For hvis du, på tross av denne advarselen, velger å spille «50 Cent: Bulletproof» må du forberede deg på mange omstarter.

Du tåler null komma niks og fiendene vet hvordan de skal behandle et våpen. Riktignok har du noen homies med deg, men de er mest opptatt av å skyte på søppelkasser, dører og containere.

Foran på esken skrytes det av at en av personen bak tv-serien «The Sopranos» har vært med på å skrive historien til spillet. Han burde få sparken med en gang, for som resten av «50 Cent: Bulletproof» er også fortellingen grusom.

Du trer inn i skoene til 50 og skal ordne opp i New Yorks underverden etter at noen har skutt deg ni ganger. Og det er det. Fra innledningen er ferdig og til sluttsekvensen ruller skal du løpe gjennom nitriste nivåer og bruke enorme mengder ammunisjon.

Innimellom avbrytes skyting av elendige mellomsekvenser som selv ikke stjerner som Eminem og Dr. Dre klarer å redde. Jeg har ikke noe i mot ord som «Yo», «Homey», «Thug» også videre, men det kan bli litt mye, for å si det sånn.

Det eneste i «50 Cent: Bulletproof» som ikke stinker råtten kloakk er musikken. Mer eller mindre samtlige 50 Cent (og G-Unit) hits er på plass, med musikkvideoer og det hele. Men er du er du ute etter sangene, kan du heller kjøpe CD-ene.

For «50 Cent: Bulletproof» bør du holde deg så langt unna som overhode mulig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere