Gå til sidens hovedinnhold

Verdensmester og OL-vinner Fred Børre Lundberg starter i Nettavisen

OL-vinner og to ganger verdensmester starter i Nettavisen. Jobben hans blir å gjøre deg til vinner.

Fred Børre Lundberg skal hjelpe Nettavisen og Amedia å løfte e-kommisjonærvirksomheten Sportspill. Lundberg blir en av ekspertkommentatorene som skal gi deg kvalifisert informasjon du kan bruke på oddsen.

Lundberg er to ganger verdensmester og har to OL-gull i kombinert. I tillegg stakk han av med hjertet til langrennsdronningen Marit Bjørgen, så få har mer spisskompetanse på eliteidrett enn ham.

- Vi er veldig glade for å få en ressurs som Fred Børre Lundberg med på laget. Det er bare et par håndfull nordmenn som faktisk har vært i verdenstoppen i idrett, og den kompetansen vil passe oss veldig godt, sier Pål Nisja-Wilhelmsen, som er Nettavisens direktør for innovasjon og forretningsutvikling.

Nettavisens kreative spydspiss snakker ofte fort, og det går på inn- og utpust når han forteller hvordan Sportspill skal styrke seg med en verdensmester på laget.

Har holdt fortet for Marit Bjørgen

Lundberg har kommentert vinteridrett for NRK siden 2011, og har ellers brukt mye tid på å holde fortet på hjemmebane mens kona vant gull på ski. Nå har Bjørgen roet seg ned i sporet og barna begynner å bli større. Dermed så Lundberg en mulighet til igjen å prestere i sport, nå på en litt annen måte enn tidligere.

Fra 2016: Dette skal sønnen til Marit Bjørgen hete

- I vinteridrett så tenker jeg at jeg kan ha en fordel, men det handler først og fremst om å være veldig interessert i sport. Jeg er altetende. Jeg tenker at det gjelder å gjøre gravejobben, få tak i så mye informasjon som mulig, før man skriver analysen, sier Lundberg.

Pål Nisja-Wilhelmsen tror at Lundberg vil være med å løfte Sportspill, når han begynner i jobb i Oslo i august.

- Kombinert satsing

- Nettavisen og Amedia er den som har drevet e-kommisjonærvirksomhet lengst i Norge. At vi nå får med oss noen som kan løfte oss videre, er særdeles viktig for oss. I dag har vi lokalkontor i Bergen og Førde, og styrker oss nå i Oslo. Med leveranser til snart 60 aviser tror vi på en veldig god vinter med kombinasjon av ekspertinnhold og gode tips, sier Nisja-Wilhelmsen og fortsetter:

- Den unike kompetansen som Fred Børre Lundberg sitter på, vet vi vil styrke oss. Ikke bare har han bevist gjennom sin ekspertrolle på TV at han vet veldig godt hva han snakker om, men han kjenner også idretten fra innsiden. Det er bare et par håndfull nordmenn som faktisk har vært i verdenstoppen i idrett, og den kompetansen tror vi vil passe veldig godt. Vi er særdeles fornøyd med hvordan dette styrker oss videre framover i hele konsernet, og i vår kombinerte satsing på godt innhold og godt samarbeid med en seriøs partner som Norsk Tipping.