RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdensmestere støtter VIF-Bjørn

Sist oppdatert:
Romas største stjerner støtter prosjektet til Bjørn Heidenstrøm.

VIF Medias mann, Bjørn Heidenstrøm, har som mål å samle inn 2010 signerte fotballdrakter som skal sys sammen til verdens største drakt – et symbol som skal eksponeres for nesten en milliard mennesker under fotball-VM neste sommer.

Riise-hjelp

På sin elleville ferd mot Sør-Afrika har Bjørn nå kommet til Italia. Nylig besøkte han Roma hvor John Arne Riise var mer enn behjelpelig for sin syklende landsmann.

På bloggen sin, theshirt.no, skriver Bjørn følgende:

"Venstrebeinet- og resten av Riise har levert varene igjen. Kom og hentet oss (barna på besøk..) og kjørte (en sint BMW) inn på det hellige treningsanlegget..

Startet rallykjøring ala John Arne kl. 9 og klokken 10 er vi forbi alle vaktene og han entrer baren og kafferommet..

Han som har scoret over 180 mål for Roma. Han som har vunnet VM for Italia. Han som har egen presentasjon på hjemmekamper, når de ti andre er lest opp, så ber speaker om ekstra attttiiienzzzoooneee om han¿¿ og leser opp Francescco Totti.

Hyggelig kar som solo-signerer sin egen drakt og donerer til “The Shirt prosjektet”.

Imponert..

Jeg pakker den signerte drakten meget pent sammen og Riise sier; “ta deg en kaffe så henter jeg en verdensmester til; Simone Perrotta..”

Følg Bjørn Heidenstrøms reise på theshirt.no . På facebook finner du han her, men du kan sjekke ut den massive pressedekningen prosjektet har fått her .

Bjørn er ambassadør for NRC på veien til Sør Afrika. Les mer om deres arbeid her .

Hvis du vil at ditt lags drakt skal henge sammen med signerte drakter av Liverpool, Barcelona og Vålerenga under VM i Sør Afrika neste år, sender du den til The Shirt, Heidenstrøm, Haugnbakken 12 B, 3475 Sætre.

bjorn totti
bjorn totti

bjorn perotta
bjorn perotta

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere