RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdig slutt for Jeter

Sist oppdatert:
New York (NTB-AFP): Derek Jeter, en av senere tids største baseballstjerner, slo torsdag inn vinnerpoenget i sin aller siste hjemmekamp for New York Yankees.

– Det har vært 20 morsomme år, sa 40-åringen etter at han i 9. og siste omgang traff godt nok til at Antoan Richardson kunne løpe inn 6-5 fra 2. base. Dermed var kampen over, og Jeter kunne feires av lagkameratene og 48.613 tilskuere.

– Jeg har aldri vært så nervøs. For første gang i karrieren håpet jeg at ballen ikke skulle slås til meg, sa han om faren for å spolere avskjedskampen med en forsvarsfeil.

I stedet kronet han den med et offensivt utropstegn.

– Jeg greier ikke å stoppe tårene. Det er så mange følelser, sa veteranen som hjalp Yankees til fem World Series-titler og ble uttatt på allstarlaget 14 ganger. Han har vært Yankees-kaptein siden 2003.

Klubben var allerede uten sjanse til å komme til sluttspill, men slo avdelingsvinner Orioles i den siste hjemmekampen. Sesongen avsluttes med tre bortekamper mot erkerival Boston Red Sox, som heller ikke kommer til sluttspill. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere