*Nettavisen* Nyheter.

Verkstedeier: - Bileieren så svært sliten ut

Sandnes (NTB): Samme kveld som Olav Hovda (12) ble påkjørt, ringte en kvinne til Kjell Sund og spurte om han kunne fikse frontruta på bilen hennes. Politiet er overbevist om at gutten fra Klepp ble påkjørt av denne bilen sist fredag.

09.01.13 16:59

Verkstedeier Kjell Sund i Sandnes opplyser at bilen ble levert inn til KS Bilservice lørdag i 13-tiden, dagen etter at kvinnen ringte ham. Han reagerte på at kvinnen så sliten ut da hun kom til ham med sin Ford Focus stasjonsvogn.

- Jeg hadde fått med meg at det hadde vært en ulykke på Klepp kvelden før, og at politiet etterlyste en bil som hadde stukket av etter å ha kjørt ned en tolvåring. Men det falt meg ikke inn at det kunne være bilen jeg fikk inn, siden de etterlyste en rød bil, sier Sund til NTB.

Han rettet opp karosseriskader, skiftet frontruta og lakkerte panseret på bilen. Så dukket politiet opp, begynte å stille spørsmål og beslagla bilen. Kort tid etter ble bileieren og hennes ektemann pågrepet og siktet for bildrapet.

- Jeg er glad for jeg har bidratt til å oppklare deler av denne tragiske gåten, men jeg får helt vondt av å tenke på at jeg jobbet med å fikse en bil som har vært involvert i en ung gutts død, sier Sund. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.