Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veronica døde av drukning

Veronica Hegghgeim Stegegjerdet (22) ble funnet død i Barsnesfjorden 14. november i fjor etter å ha vært savnet i om lag tre uker.
Veronica Hegghgeim Stegegjerdet (22) ble funnet død i Barsnesfjorden 14. november i fjor etter å ha vært savnet i om lag tre uker.
Sist oppdatert:
I likhet med den foreløpige obduksjonen, viser den endelige obduksjonen av Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) at hun døde av drukning.

Lensmann i Sogndal og Leikanger, Arne Johannessen, opplyser til VG at den endelige obduksjonsrapporten ikke gir noe vesentlig ny informasjon, men at etterforskningen fortsetter for fullt.

– Vi har sagt hele tiden at vi etterforsker bredt for å klarlegge hendelsesforløpet. Det har vi jobbet med hele tiden, for å prøve å finne så mange svar som mulig. Konklusjonen i den endelige obduksjonsrapporten endrer ikke vårt fokus i saken, sier han til avisa.

Den 22 år gamle kvinnen ble funnet død i Barsnesfjorden 14. november i fjor etter å ha vært savnet i om lag tre uker. I forbindelse med etterforskningen har politiet rullet opp et narkotikamiljø i Sogndal. En mann i 40-årene sitter varetektsfengslet, siktet for oppbevaring og omsetning av om lag ett kilo hasj.

Mannen er også siktet for falsk forklaring og for å ha utøvd vold mot Stegegjerdet, men tingretten fant under fengslingsmøtet rett før jul ikke fengslingsgrunnlag for dette. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!