Veronica døde av drukning

Veronica Hegghgeim Stegegjerdet (22) ble funnet død i Barsnesfjorden 14. november i fjor etter å ha vært savnet i om lag tre uker.

Veronica Hegghgeim Stegegjerdet (22) ble funnet død i Barsnesfjorden 14. november i fjor etter å ha vært savnet i om lag tre uker.

I likhet med den foreløpige obduksjonen, viser den endelige obduksjonen av Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) at hun døde av drukning.

21.01.15 16:43

Lensmann i Sogndal og Leikanger, Arne Johannessen, opplyser til VG at den endelige obduksjonsrapporten ikke gir noe vesentlig ny informasjon, men at etterforskningen fortsetter for fullt.

– Vi har sagt hele tiden at vi etterforsker bredt for å klarlegge hendelsesforløpet. Det har vi jobbet med hele tiden, for å prøve å finne så mange svar som mulig. Konklusjonen i den endelige obduksjonsrapporten endrer ikke vårt fokus i saken, sier han til avisa.

Den 22 år gamle kvinnen ble funnet død i Barsnesfjorden 14. november i fjor etter å ha vært savnet i om lag tre uker. I forbindelse med etterforskningen har politiet rullet opp et narkotikamiljø i Sogndal. En mann i 40-årene sitter varetektsfengslet, siktet for oppbevaring og omsetning av om lag ett kilo hasj.

Mannen er også siktet for falsk forklaring og for å ha utøvd vold mot Stegegjerdet, men tingretten fant under fengslingsmøtet rett før jul ikke fengslingsgrunnlag for dette. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag