RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I dette området ved Barsnesfjorden ble Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) funnet død fredag.
I dette området ved Barsnesfjorden ble Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) funnet død fredag.

Veronica-saken: Politiet venter på obduksjonsrapporten

Sist oppdatert:
Politiet håper den foreløpige obduksjonsrapporten til Veronica Heggheim Stegegjerdet vil gi svar på en del spørsmål.

Rapporten kommer mandag eller tirsdag.

22-åringen ble funnet død innerst i Barsnesfjorden fredag, men politiet skal ikke ha noen klar indikasjon på om hun var blitt utsatt for noe kriminelt eller ikke. Politiet håper derfor at den foreløpige obduksjonsrapporten kan gi noen flere svar på dette.

– Om den er klar på mandag eller tirsdag vet jeg ikke. Når vi får den, får vi i alle fall trukket en konklusjon, sier fungerende regionslensmann Asle Karoliussen til NRK.

Les også: Krimteknikere ved huset til Veronica

Søndag ble det bekreftet at kvinnen som ble funnet, var den savnede 22-åringen, og etterforskningen fortsetter fremdeles for fullt.

– Det er mange uavklarte forhold vi ønsker å få svar på. Vi har fått en del svar som vi må jobbe videre med. Vi etterforsker fremdeles bredt, og vi vil gjøre det videre fram til vi får en grunn til å dreie i en bestemt retning, sier lensmannen.

Bergens Tidende skrev søndag at den unge kvinnen ble funnet med ytre skader, men dette er ikke noe politiet har villet bekrefte.

Mandag går politiet i gang med nye vitneavhør. Både tidligere vitner, nye vitner og vitner som har meldt seg i ettertid, skal inn til avhør.

Det var en turgåer som fant et lik i vannet i den innerste delen av Barsnesfjorden i Sogndal fredag. Lørdag ble kvinnen obdusert ved Gades Institutt i Bergen, og søndag ble det bekreftet at det var Veronica Heggheim Stegegjerdet som var funnet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere