RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veske-must for TV-slaver

Sist oppdatert:
Kanskje kjæresten vil passe vesken din nå?

(LXUS.no) Mange jenter kan trolig reise på ekspedisjon til Sydpolen kun utrustet med innholdet i håndvesken, men at ferden blir ekstra hyggelig når man kan se sine favorittsåpeserier i samme slengen er det liten tvil om.

Det har de kloke hodene hos britiske BagTV funnet ut. Nå har de lansert en kolleksjon håndvesker med integrerte TV-skjermer.

Noe for flyreisen?

De integrerte TV-skjermene på syv tommer kobles til en multimediaspiller som kan spille alle dine favorittfilmer. Batteriet skal holde i to og en halv time før det må lades opp igjen, men du kan også koble USB-brikker og andre minnekort til skjermen for å vise frem dine private feriebilder eller yndlingsbikkja.

Vesken kommer i en rekke farger og materialer, og når TV-skjermen ikke er i bruk kan du skjule den elegant med en smart, liten klaff.

Veskene koster drøyt 3000 kroner og kan bestilles på produsentenes hjemmesider av TV-slaver verden over. Og nå blir det sikkert langt enklere å få kjæresten til å vokte vesken din neste gang du må besøke et restauranttoalett...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere