*Nettavisen* Nyheter.

Veske-must for TV-slaver

Kanskje kjæresten vil passe vesken din nå?

22.01.09 17:16

(LXUS.no) Mange jenter kan trolig reise på ekspedisjon til Sydpolen kun utrustet med innholdet i håndvesken, men at ferden blir ekstra hyggelig når man kan se sine favorittsåpeserier i samme slengen er det liten tvil om.

Det har de kloke hodene hos britiske BagTV funnet ut. Nå har de lansert en kolleksjon håndvesker med integrerte TV-skjermer.

Noe for flyreisen?

De integrerte TV-skjermene på syv tommer kobles til en multimediaspiller som kan spille alle dine favorittfilmer. Batteriet skal holde i to og en halv time før det må lades opp igjen, men du kan også koble USB-brikker og andre minnekort til skjermen for å vise frem dine private feriebilder eller yndlingsbikkja.

Vesken kommer i en rekke farger og materialer, og når TV-skjermen ikke er i bruk kan du skjule den elegant med en smart, liten klaff.

Veskene koster drøyt 3000 kroner og kan bestilles på produsentenes hjemmesider av TV-slaver verden over. Og nå blir det sikkert langt enklere å få kjæresten til å vokte vesken din neste gang du må besøke et restauranttoalett...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.