RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vesketyv amok med biffkniv

Vesketyven skiftet beite og gikk over til skadeverk da han slaktet fire bildekk med en biffkniv.

Nå er han dømt for dekkslaktingen i tillegg til fem tilfeller av tyveri.

Tatt på fersken av bileier
30-åringen ble tatt på fersken av bileieren selv. Eieren, som var og besøkte dørvaktkolleger på nattklubben Ugla, var like rundt hjørnet da han hørte smellet idet 30-åringen satte kniven i dekkene. Han løp til bilen og så 30-åringen stå over bilen hans med en biffkniv i hånden. Bilen sto med fire flate dekk.

Nektet på kebab-kafe
Men 30-åringen er mest vant med å snappe vesker, lommebøker og mobiler. Fem ganger på på et halvt år stjal han verdier fra tilfeldige bargjester i Bergen og i Oslo. Det var også grunnen til at han var nektet adgang til en kebab-kafè like over veien for Ugla. Kafè-eieren var lei av at han stadig robbet gjestene for verdisaker. Da 30-åringen ble tatt på fersken med biffkniven, gikk kafè-eieren for å se til sin egen bil, som sto parkert like i nærheten. Det viste seg at også den sto på felgen etter knivstikking.

Frifunnet
Kafè-eieren var sikker på at 30-åringen også hadde slaktet hans bildekk, som hevn. Men retten fant ikke dette bevist, og frifant mannen på dette tiltalepunktet. Han ble imidlertid dømt for å ha ødelagt dekkene til dørvakten og må sone en straff på 120 dager. I tillegg må han betale dørvakten en erstatning på 5000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere