RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vestlandsmenn bruker sminke

Sist oppdatert:
Menn fra Vestlandet pynter seg gjerne med litt mascara, i Nordnorge tar ting litt lenger tid, mens Østlendingene slurver.

(SIDE2): Det er bare 24 prosent av den nordnorske befolkningen som bruker sminke hver dag, men det er de som bruker lengst tid, viser en MMI-undersøkelse gjort på oppdrag av Oriflame.

Utseende og kroppsfokusering gjør at nordmenn bruker mer tid og penger på skjønnhetsprodukter. I snitt bruker 32 prosent av befolkningen sminke daglig og av de kvinnene som ble spurt er det 61 prosent som sminker seg hver dag.

Mennene på Vestlandet

30 prosent av mennene på Vestlandet bruker gjerne mascara for å pynte seg litt viste undersøkelsen og 13 prosent av de spurte innrømte de gjerne brukte concealer også for å skjule urenheter i huden.

Kjappe Østlandet

Det er på Østlandet det brukes minst tid på sminkingen, over halvparten av de som sminker seg hver dag røpet at de kun brukte ett til fire minutter på sminken.

Det som er felles for hele landet er at de fleste klarer seg ikke uten maskara.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere